Logo Gmina Przyłęk

menu

Licznik odwiedzin

W tym miesiącu: 11840
W sumie: 113167

News

ZAKUP WĘGLA

24.10.2022

Klauzula informacyjna

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Dz. Urz. UE L Nr 119 str.1), zwanego dalej RODO informuję, że:

  1. Administratorem danych osobowych przetwarzanych w Urzędzie Gminy w Przyłęku jest: Wójt Gminy Przyłęk.

  2. Adres: Urząd Gminy w Przyłęku, Przyłęk BN, 26-704 Przyłęk, tel.: 048 677 30 16, e-mail: przylek@przylek.pl.

  3. Pytania dotyczące sposobu i zakresu przetwarzania danych osobowych a także przysługujących uprawnień można kierować do Inspektora Ochrony Danych Osobowych za pomocą poczty elektronicznej na adres e-mail.

  4. Administrator danych osobowych – Wójt Gminy Przyłęk - przetwarza dane osobowe w celu sprzedaży paliwa stałego na podstawie ustawy o zakupie preferencyjnym paliwa stałego przez gospodarstwo domowe

  5. Dane osobowe mogą być przekazywane innym organom i podmiotom wyłącznie na podstawie obowiązujących przepisów prawa.

  6. Pana/i dane osobowe będą przetwarzane przez okres 5 lat kalendarzowych licząc od roku następującego po roku, w którym nastąpił obowiązek podatkowy.

  7. Posiada Pan/i prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, ograniczenia przetwarzania oraz usunięcia po okresie wskazanym w pkt 5.

  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, gdyby przetwarzanie Pana/i danych osobowych naruszało przepisy RODO.

  9. Pana/i dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą profilowane.

  10. Pana/i dane osobowe mogą być przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej tylko wtedy, jeśli przewidują to odpowiednie przepisy prawa.

  11. Podanie danych osobowych jest obowiązkiem prawnym w przypadku, jeśli Pan/i zdecyduje się na skorzystanie z powyższej pomocy.

Wójt gminy zaprasza

EUGENIUSZ WOLSZCZAK

WÓJT GMINY

PRZYJĘCIA INTERESANTÓW
W GODZINACH PRACY URZĘDU GMINY

 

Urząd Gminy Przyłęk

26-704 Przyłęk
tel.: 0-48-677-30-16
fax: 0-48-677-30-01
e-mail: przylek@przylek.pl

Godziny urządowania:

poniedzialek: 9.00 - 17.00

wtorek -piątek:  7.00 - 15.00

Zobacz również

wersja językowa

Kalendarz

listopad 2022
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
So
Ni
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Zegar

  • :
  • :
Akceptuję

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.